Info a kontakt

Texty a fotografie jsou dílem a majetkem serveru Naše hobby, vyjma komerčních sdělení v kategorii Dobrá rada, anebo pokud není u článku výslovně uvedeno něco jiného.
Kontakt: nasehobby@seznam.cz

One thought on “Info a kontakt

  1. Vážení, podle vašeho receptu dělám šunku hodně let. Je to jeden z mých špičkových výrobků. Pouze jsem trochu poupravil, dávám 1,5 lžičky soli, 1,5 lžičky cukru, dvakrát více než uvedeno koření na svaření v 1,5 deci vody – svařuji na bodu varu nejmíň hodinu a navíc 0,5 lžičky práškové želatiny. Vařím v parní troubě na 70° celsia dvě hodiny. Tahle je po vychladnutí tak tvrdá a soudržná, že se opravdu dá krájet na ultratenké plátky. Je chuťově výraznější, návštěvy dopředu žadoní, zda by se mohla podávat domácí šunka.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *